Deel 2: de tocht naar Compostela – september 2016

Beste familie en vrienden,

 

Na een goede drie jaar is het er toch eens van gekomen om een vervolg te geven aan mijn Compostella fietstocht.

Door het feit dat de plaats in Spanje “Santo Domingo de la Calzada” waar ik 3 jaar geleden gestrand ben moeilijk te bereiken is, hebbenTrees die mij gaat vergezellen, en ik besloten om met de auto te gaan.

In de plaats van met mijn zware “Vlerick” trekfiets heb ik gekozen voor mijn koersfiets om het resterende traject af te leggen, terwijl Trees over grotere wegen zou rijden, om elkaar s’ avonds te ontmoeten.

Hieronder een kort verslag.

Dit bericht is geplaatst in Compostela. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *