Donderdag 4 juli: “el fin”

Op donderdagavond maakte Jacques in de Compostela refuge van Santo Domingo de la Calzada een ongelukkige val. “Mala suerte” zeggen ze in Spanje, of brute pech bij ons. Resultaat: Linkerdijbeen volledig gebroken en heel veel pijn. Met de ambulance naar Logroño gebracht resten nog 4 dagen van afwachten totdat maandag 8 juli geopereerd zal worden. Hopelijk kan alles dan snel en goed genezen.
Meer info of commentaren van Jacques volgen (waarschijnlijk) later.

Dit bericht is geplaatst in Compostela. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Donderdag 4 juli: “el fin”

 1. bart en lieve van brempt-de kesel schreef:

  Amai, …
  bij ons zondagmiddag : Bart doet een middagdutje en Lieve nam zich voor een reactie te plaatsen bestemd voor Jacques. Lieve schrikt van het bericht. We hebben tot nu toe van op afstand meegereden met Jacques. Af en toe Trees gevraagd hoe het ging. En vooral de route volgen op de website van Stuzo. Nu we weten dat Jacques gevallen is , duimen we nog meer voor Jacques en nemen we zeker één dezer contact met Trees. We blijven verenigd … want Jacques ging in Compostella voor ons gezin de kaars aansteken. Wij van onze kant houden dan de kaars brandend – voor Jacques een goed herstel gewenst en tot in Drongen hé.
  Groetjes, Bart en Lieve

 2. MARIE CHRISTINE EN GERARD schreef:

  inderdaad jacques brute pech,spijtig maar toch al bij al chapeau voor je gezette prestatie , wij wensen u alvast een goed herstel en een goede thuiskomst!!!

  groetjes m.christine en gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *